how to build your own site
Egészségtudatos desszertek

Egészségtudatos nyalánkságok

“Ép testben ép lélek” -“Mens sana in corpore sano” a római költő szavai örök igazságot takarnak.

Mindez hogyan függ össze a desszertek világával? A válasz az egészségtudatos táplálkozásban rejlik.

Egészséfes-desszert-különlegességek

Kompromisszumok nélkül, egészségeset

A saját kis üzemünkben készült nyalánkságok alkotása közben különös figyelmet fordítunk arra, hogy finomságainkban a szépséget és az egészséget ötvözzük, így táplálva a testet és lelket.

A minőség, frissesség kapcsán itt sem ismerünk kompromisszumot. Igyekszünk termékeink kínálatát úgy alakítani, hogy az esetlegesen ételallergiával, speciális diétával élőket is minél szélesebb körben kényeztethessük, legyen szó vegan, tej-, glutén-, cukor-, tojás-, édesítőszer-, kukorica nélküli étrendről. Fő összetevőink között szerepelnek a friss gyümölcsök, magvak, kakaó, csokoládé, házi készítésű növényi tejek, vajak, 100%-os gyümölcstartalmú általunk készített lekvárok és újdonságként a szuper tápértékű zöldségek.

Az édesítés szintén egy sarkalatos pont, sajnos sokak szervezete érzékenyen reagál az édesítőszerekre. Így az alapanyagok saját édességét és egyes gyógynövények édesítő erejét segítségül hívva érjük el az ízlelőbimbókat is kényeztető ízeket.

Fontos számunkra hogy termékeink alapanyagát úgy válasszuk meg, hogy a szénhidrátértékeket is minél alacsonyabban tartsuk. Az egészségtudatos nyalánkságainkhoz használt alapanyagok egytől egyig megbízható forrásból származnak.

Fontos tudni, hogy a vitrinünkbe elhelyezett termékek “mentes” jelzései az adott desszerthez használt alapanyag mentességét jelölik.

Egy szelet egészséget mindenki megérdemel. 

Ízelítő kínálatunkból

Vegán málnás finomság

Vegan Málnás finomság

A málna és a frissen pirított magvak találkozása, glutén-, tej-, tojás-, cukor-, édesítőszer mentes alapanyagokból

Összetevők:
Kalória értékek: 

790 Ft/szelet

Mangó és Sajttorta desszert

Mangó és Sajttorta találkozása

Egy igazán egészséges sajttorta friss mangóval bolondítva, vegan, glutén-, tej-, tojás-, cukor-, édesítőszer mentes alapanyagokból.

Összetevők:
Kalória értékek: 

790 Ft/szelet

Zöldségek és Csokoládé Mousse Édes Kényeztetése

Zöldségek és Csokoládé Mousse Édes Kényeztetése

Az egészséges táplálkozás egyik alappillére a zöldség, mindez csokoládéval ötvözve, egy igazán színes újdonság, vegan, glutén-, tej-, tojás-, cukor-, édesítőszer mentes alapanyagokból.

Összetevők:
Kalória értékek: 

790 Ft/pohár

Alma-Répa-Dió Trió

Alma-Répa-Dió Trió

Az alma-répa-dió kiváló tápanyag források, mindez egy kényeztető finomságban ötvözve, vegan, glutén-, tej-, tojás-, cukor-, édesítőszer mentes alapanyagokból.

Összetevők:
Kalória értékek: 

690 Ft/szelet

Szamócás Chia Puding

Szamócás Chia Puding

A chia mag napjaink egyik szuper élelmiszere, mely egy egynyári lágyszárú növény, a Mexikóban őshonos aztékzsálya magja. Nagy arányban tartalmaz fehérjét, omega-3 és omega-6 esszenciális zsírsavakat, továbbá magas rosttartalmának köszönhetően fontos szerepe lehet a napi ajánlott rostbevitel biztosításában. Mindez friss szamócával egy ízletes puding formájában, vegan, glutén-, tej-, tojás-, cukor-, édesítőszer mentes alapanyagokból

Összetevők:
Kalória értékek: 

690 Ft/pohár

Friss hírek, aktualtiások, akciók
Kövess minket!

Elérhetőségeink


Cím:

6000 Kecskemét, Rákóczi út 2. 

Telefon:

+36 70 786 4186