free html5 templates
fragola fagylaltok

Fragola fagylalt

Termékeink egyik alappillére a hazai piacon már ismert Fragola Kézműves Fagylalt. Sokszor felmerül a kérdés, hogy mit jelent és mitől „Kézműves” egy fagylalt?

A válasz a minőségben, frissességben, a tiszta alapanyagokban rejlik, minden egyéb adalékanyag és tartósítószer hozzáadása nélkül.

Fragolai fagylalt-különlegességek

Több mint 100 féle ízvilág

A Fragola színes palettája mindig tartogat újdonságokat, több mint 100 féle ízkombinációban, követve az adott évszak gyümölcseit, magvait, fűszereit és az ünnepek klasszikusait.

A gyümölcs különlegességektől, mint Mangó, Maqui Bogyó, Kiwi, Grapefruit, Karamellizált Füge, az édes csábításon át mint a Narancsos Fondante, Sao Tomé Tejcsokoládé, Fehércsokis Málna, Nutella, Mascarponés Gesztenye a magvak színes kínálata, mint a Szicíliai Pisztácia, Mandula, Piemonti mogyoró, a fűszerek, mint a Fahéj, Kókusz, Mák, a Kedvenc sütemények ízei, mint a Tiramisu, Flódni, Sacher Torta és a “hirös” városhoz Kecskeméthez hűen a Sárgabarack is megjelenik hűsítő formában fagylaltpultunkban.

Különlegességek

Az örök kedvencek mellett mindig törekszünk arra, hogy az igazi kísérletező kedvűek ízlelőbimbóit is felcsigázzuk kuriózumokkal. Így az édes mellett a sós ízek, sajtkülönlegességek is megjelennek fagylaltjainkban, úgy mint Reggiano Parmezán, Fekete Olíva, Gorgonzola, Fior di Latte.

A fő mozgató rugó az egészség, változatosság, egyediség. Az esetleges ételérzékenységgel küzdőkre, diétázokra is gondolva vegán, cukormentes fagylaltokat is készítünk.

És még sok más finomságot. Látogass el hozzánk hogy Te is részese lehess egy valódi ízutazásnak. 

Ízelítő kínálatunkból

Fagylalt ár: 60 Ft/dkg

Mobirise
Mobirise
Mobirise

Friss hírek, aktualtiások, akciók
Kövess minket!

Elérhetőségeink


Cím:

6000 Kecskemét, Rákóczi út 2. 

Telefon:

+36 70 786 4186